Billede af Odense Stadion
Tilføj anlæg til favoritter

Odense Stadion (Nature Energy Park)

Information

Oplysninger

Odense Stadion

Adresse: Højstrupvej 7 (se kort)

By: Odense V.

Postnr.: 5200

Tlf.: 65 51 53 72

Information vedrørende renovering af græsbanen på OB - Stadion

Vigtig Meddelelse om Trafik og Parkering ved Odense Idrætspark

Grundet renovering af græsbanen på OB-stadion i perioden fra d. 27.05 - til og med d. 04.08, fraråder vi al parkering og kørsel bag Odense Idrætspark og ved Isstadion, da store køretøjer skal til og fra stadion (se kort). Ligeledes vil Møllemarksvej være belastet i perioden, da der vil være af og pålæsning af jord (se kegle markering).   

For at øge sikkerheden for trafikanter og andre der færdes på vejene omkring anlægget, opfordrer vi derfor til følgende:

  • Atletikstadion og efterskolen: Brugere af atletikstadion og efterskolen bør benytte Stadionvej, som deres primære adgangsvej til skole og anlæg (se tegning).
  • Idrætshallerne: Brugere af idrætshallerne opfordres til at benytte hovedindgangen via Israels Plads (se tegning)
  • Isstadion: Brugere af Isstadion opfordres til at bruge parkeringspladsen ved Pucken, og benytte Langesø stien,eller gå henover plænen ved Pucken hvis man vil ind ad bagindgangen på Isstadion, hovedindgangen benyttes også gerne (se tegning)

 

Vi takker for jeres forståelse og samarbejde i denne periode.

Ved at følge disse anbefalinger hjælper I os med at sikre en sikker trafik omkring Idrætsparken, samt en effektiv gennemførelse af renoveringsarbejdet.